• % 2-PACK-DEAL: 2 voor €79,95
BEL ONS: 020-2331695
Overhemden specialist van Nederland & België
Gratis verzending vanaf 80 €
Wijzigings- en monogramservice

Emanuel Berg over: het beste witte overhemd

Emanuel berg is een uniek familiebedrijf waarbij de eigenaren (familie Berg) persoonlijke betrokken zijn bij het ontwerp van alle overhemden. Petra Berg is verantwoordelijk voor de dames collectie en Jaroslaw voegt zijn persoonlijke visie toe aan de mannen lijn. Hun eigen filosofie en levensstijl zijn een belangrijke factor van het merk “Emanuel Berg”.

Emanuel Berg wit overhemd

Emanuel Berg “made to measure”
Made to Measure, of “Cucita a Mano”. Overhemden speciaal op maat gemaakt voor het individu. Met een keuze uit meer dan 700 stoffen , 85 boord(soorten) en zelfs een eigen geborduurd monogram.

Perfect white
De zomer en het komende modebeeld. Het witte overhemd speelt overduidelijk een hoofdrol in het modebeeld van de komende zomer, maar dan niet als het klassieke overhemd zoals we het allemaal kennen, maar als een creatieve variant. Heel wat ontwerpers blijken grote fans van het klassieke witte overhemd. Net zoals zoveel overhemden liefhebbers die soms een hele kledingkast vol hebben hangen met witte overhemden.

Emanuel Berg: Stoffen en productie
De overhemden van Emanuel Berg worden met trots in Europa geproduceerd. Er is één woord dat centraal staat en dat is perfectie. Alle elementen van een overhemd worden tot in het detail uitgewerkt en met de hoogste kwaliteit opgeleverd. Voor verschillende shirts worden Thomas Mason stoffen gebruikt met een geschiedenis die teruggaat tot 1796. De kwaliteit van deze stoffen is een belangrijke factor voor de kwaliteit van de overhemden.

Emanuel Berg overhemden logo

Emanuel Berg heeft op het moment van schrijven acht eigen winkels en meer dan 250 locaties waar de luxueuze overhemden worden verkocht.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb de gegevens bescherming informatie gelezen.