• 2+1 GRATIS % 3 halen, 2 betalen
BEL ONS: 020-2331695
Overhemden specialist van Nederland & België
Gratis verzending vanaf 80 €
Wijzigings- en monogramservice
Blue Industry MAX

Blue Industry MAX Overhemden

De Blue Industry MAX overhemden hebben veel stijl en een mooie getailleerde pasvorm. Het boord van dit overhemd is iets breder dan normaal, daardoor geef je extra style aan je outfit. Regelmatig brengt Blue Industry een nieuwe collectie uit, zoals MAX . Deze overhemden zijn geschikt voor iedere gelegenheid en zijn gemaakt van fijne stof. Neem een kijkje naar de MAX collectie van Blue Industry. Mooie overhemden die lekker zitten en een goed gevoel geven. Voor doordeweeks en in het weekend! Maak je outfit af met een overhemd van Blue Industry. Lees meer...

Filters sluiten
Geen resultaten gevonden voor de filter!

Blue Industry MAX voor mannen

MAX heeft als kenmerk dat het boord breder is. "Blue Industry MAX" heeft een semi widespread boord. Dit betekent dat het boord iets breder is dan een klasiek boord, maar toch bescheiden blijft. Hierdoor ontstaat er een nette uitstraling. De gedetailleerde "Blue Industry MAX Overhemden" maken je dag compleet. Een overhemd met een mooie pasvorm waar je vrolijk van wordt.

Blue-Industry-Max-Overhemd

Blue Industry overhemd (= blouse) MAX

Met een overhemd van Blue Industry val je op. De details trekken de aandacht en geven een modieus gevoel. Blue Industry MAX overhemden zijn daarom geschikt voor werk of casual gelegenheden. De pasvorm heeft een lichte taillering, zodat deze erg mooi staat. Voor een creative of serieuse look, Blue Industry heeft voor iedere man een gepast overhemd. Blue Industry onderscheidt zich door niet binnen de lijntjes te denken.

De MAX serie van Blue Industry

Deze serie overhemden onderscheidt zich door een breder boord. Mannen gaan voor een breder boord, wanneer er voor een moderne look gekozen wordt. Een Blue Industry MAX overhemd kan met of zonder stropdas gedragen worden en is geschikt voor zowel formele- als informele gelegenheden. Het strakke boord zorgt er voor dat je er altijd op je best uitziet.

Persoonlijke service voor mannen met stijl

De overhemden van Blue Industry koop je online bij de webshop voor overhemden in Nederland en België. Wij onderscheiden ons door alleen overhemden van hoogwaardige kwaliteit aan te bieden. Persoonlijke service staat bij ons voorop. Wij willen graag dat jij je goed voelt in je overhemd. Blue Industry MAX koop je daarom online bij overhemden.com

De beste Blue Industry MAX overhemden eenvoudig online kopen

Alle Blue Industry MAX overhemden zijn te koop in onze online winkel voor mannen. Een volledige collectie overhemden voor heren. De mooiste Blue Industry MAX overhemden koopt u online met gemak en eenvoud. Persoonlijke service en 100% kwaliteit.

Max-Blue-Industry-Overhemd