• MidSeason SALE - tot wel 70% korting
BEL ONS: 020-2331695
Overhemden specialist van Nederland & België
Gratis verzending vanaf 100 €
Wijzigings- en monogramservice
Google rating
Jacques Britt Mouwlengte 7

Jacques Britt Mouwlengte 7 Overhemden

Jacques Britt Mouwlengte 7 overhemden zijn van uitstekende kwaliteit en meer dan alleen kleding. Alleen de beste kwaliteit katoen is goed genoeg voor de overhemden in mouwlengte 7 van Jacques Britt. De hoge kwaliteit, de beste materialen, subtiele details en de uitstekende afwerking maken de ML7 overhemden van "Jacques Britt" uniek en geschikt voor elke gelegenheid. Op deze pagina vindt u alle mouwlengte 7 overhemden van dit unieke Duitse merk Jacques Britt. Bekijk alle Jacques Britt mouwlengte 7 overhemden online. Lees meer...

Filters sluiten
Geen resultaten gevonden voor de filter!

Jacques Britt Mouwlengte 7

Jacques Britt is een bijzonder merk dat al enige tijd meegaat in de mode-industrie. Het bedrijf werd opgericht door Gerd Seidensticker in 1969. Seidensticker werd gedreven door één missie: "overhemden in mouwlengte 7 produceren van topkwaliteit". Jacques Britt moest een high standard" overhemd worden. Alleen de beste materialen. Met als doel een internationaal product.

Jacques Britt mouwlengte 7: since 1969

Jacques Britt mouwlengte 7 overhemden online kopen

Alle Jacques Britt overhemden in mouwlengte 7 zijn te koop in onze online winkel voor mannen. Een volledige collectie overhemden voor heren. De mooiste Jacques Britt overhemden koopt u online met gemak en eenvoud. Persoonlijke service en 100% kwaliteit.