• 2+1 GRATIS % 3 halen, 2 betalen
BEL ONS: 020-2331695
Overhemden specialist van Nederland & België
Gratis verzending vanaf 80 €
Wijzigings- en monogramservice
McAlson

McAlson

McAlson boxers, een revolutionair boxer merk uit België. Het merk McAlson is in 1997 opgericht door Pierre Deren, wiens ouders textielfabrikanten waren. Het merk McAlson is een echt familiebedrijf, de twee oudste zonen van Pierre zijn inmiddels ook werkzaam binnen het bedrijf. De losse boxers van McAlson kenmerken zich aan de revolutionaire katoenen binnensteun, het gebruik van hoogwaardige katoen en de Amerikaanse snit om het comfort te maximaliseren. De boxers van Mc Alson zijn een gewild item en hoort in elke ondergoed la te liggen. Je kunt er bijna niet genoeg van hebben! ""McAlson boxers"" heeft een brede collectie. Elk seizoen worden er 60 nieuwe boxers ontworpen. Bekijk alles van Mc Alson online. Lees meer...

Filters sluiten
Geen resultaten gevonden voor de filter!

Het ontstaan van het merk

De ouders van Pierre Deren waren textielfabrikant. Vroeger liep hij al rond in het bedrijf van zijn ouders, maar Pierre begon pas laat zelf te werken met textiel. Pierre is vader van vijf kinderen en ruim 20 jaar geleden begon hij aan dit geweldige familieverhaal. De McAlson boxershort zag het licht voor het eerst in 1997. Pierre en Jean-Pierre Gallain merkte dat er behoefte is aan een comfortabel herenondergoed met leuke ontwerpen. Het merk begon met het creëren van acht boxers. De eerste collectie was direct een succes. Dit komt omdat het merk McAlson boxershorts zich kenmerken aan een revolutionaire katoenen binnensteun, het gebruik van hoogwaardig katoen en de Amerikaanse snit. Pierre Deren nam geleidelijk het merk over en tegenwoordig zijn de twee oudste zoons van Pierre werkzaam in het bedrijf. De tweede generatie is al lid van de McAlson-Clan. De derde generatie wordt klaargestoomd, zodat ook zij in het bedrijf kunnen stappen.

mc alson boxers online kopen in nederland en belgie

De Mc Alson boxer

De McAlson boxer is one of a kind. Doordat het merk de volgende elementen heeft toegevoegd in de boxer is het een revolutionaire product. Hieronder benoemen we de unieke elementen.

  • Ondersteuning van binnenuit - McAlson garandeert het ultieme, mannelijk comfort. Dit realiseren ze door de unieke 100% onzichtbare katoenondersteuning. Dit combineert op briljante wijze de slimheid van een Amerikaanse boxer met het comfort van slips. McAlson zegt zelf dat je het moet uitproberen, pas dan heb je eindelijk het beste van twee werelden gevonden.
  • Amerikaanse pasvorm - McAlson heeft gekozen voor een Amerikaanse snit om het comfort te maximaliseren. Dit realiseert McAlson door aan de achterkant een derde stuk stof te plaatsen. Hierdoor blijft de boxer goed zitten en komt het niet op plaatsen waar je liever geen stof hebt zitten, zoals in de naad.
  • Europees vakmanschap - McAlson kiest voor de beste stoffen. De stoffen die McAlson gebruikt zijn gemaakt van 100% katoen, zacht en ademend. Over het algemeen kiest McAlson voor Italiaanse en Portugese fabrikanten. Zo nu en dan kiezen ze voor een Belgische fabrikant om de productie dicht bij huis te houden. Door de langdurige samenwerkingen met deze leveranciers kunnen ze de kwaliteit van de boxers waarborgen.
  • Veel kleuren - McAlson biedt de grootste collectie boxershorts aan. Elk seizoen biedt McAlson een collectie aan van 60 nieuwe ontwerpen en een extra 20 evergreens. Met een totaal aanbod van 80 ontwerpen per seizoen vind je ongetwijfeld de McAlson boxer die bij je past.

Van het Verre Oosten tot het Hoge Noorden

Overal ter wereld wordt de McAlson boxer verkocht. In Nederland krijgt het merk steeds meer naamsbekendheid. Toch is het merk zeer groot. McAlson zegt dat ze in 2014, ruim 130.000 boxers hebben verkocht. Niet alleen de Belgen lopen rond in de McAlson boxershorts, ook in Italië, Noorwegen, Frankrijk, Zweden en Duitsland zijn er verkooppunten. Echter, buiten Europa vallen de McAlson boxershorts zeer in de smaak. Bij bijvoorbeeld de Zuid-Koreanen en Japanners zijn de boxershorts erg in trek. Daarnaast is het label gelanceerd in de Verenigde Staten

Eén van de redenen dat er elke seizoen 60 nieuwe boxershorts worden gelanceerd is omdat boxers in elke markt verschillend zijn. Mc Alson boxers ziet bijvoorbeeld dat McAlson klanten uit Duitsland graag kiezen voor de klassieke kleuren, zoals wit, grijs en zwart. Echter Mc Alson klanten in Japan en Italië houden meer van kleur en kiezen voor de 'leukere' modellen. De Nederlander kiest vaak voor de kleur van de Vaderlandse trots, oranje Mc Alson Boxershorts.

Van oudsher losse boxers

Vroeger bestonden strakke boxers nog niet. Iedereen droeg vroeger een boxer met losse pijpen. Naast dat dit het enige beschikbaar was, is dit ook erg luchtig. Tegenwoordig komt de losse boxer weer terug in de herenmode en worden ze voornamelijk gedragen door de jongeren generatie. Denk bijvoorbeeld aan studenten, die ze veel dragen. Koop nu snel je losse boxers van McAlson online!

mcalson boxers logo voor heren

De kernwaarden van McAlson Boxers

McAlson boxers hanteert een aantal kernwaarden. Daarnaast combineert McAlson boxers - Italiaanse finne, Britse preppyness, Franse "je-ne-sais-quoi =ik weet niet wat” en het Belgisch surrealisme. Al deze waarden komen samen in de McAlson boxershorts, wat resulteert in een boxer van uitmuntende kwaliteit. Lees hieronder de kernwaarden van het merk:

  • De familie: McAlson is een zeer trots Belgisch familiebedrijf. Pierre is de McAlson-boxer gaan beschouwen als zijn zesde kind. Alle leden van de familie zijn elk seizoen weer verheugd om te poseren op de collectie foto's.
  • De familiewaarden worden weerspiegeld in het gehele assortiment. Het assortiment is geschikt voor heren tussen de 2 en 102 jaar oud.
  • Oog voor detail: McAlson levert een grote inspanning om elk seizoen 60 nieuwe McAlson boxershorts aan te bieden. McAlson let op het gehele productieproces. Zo voldoen ze aan de hoge verwachtingen die de klanten van het merk verwachten. De Boxers zijn ontworpen met aandacht voor comfort en stijl. Daarnaast doet McAlson nooit concessies aan de kwaliteit. Stoffen worden zorgvuldig gekozen en gemaakt in de beste Europese weverijen. Al deze inspanningen leiden tot producten waarin geen details over het hoofd worden gezien.
  • Met een draai: in overeenstemming met de levensstijl en karakters van de makers van Mc Alson, voegen ze beetje gekte toe aan het hoogwaardige en chique imago. 

Persoonlijke service voor mannen met stijl

Het ondergoed van Mc Alson koop je online bij de webshop voor overhemden, T-shirts, Poloshirts en Ondergoed in Nederland en België. Wij onderscheiden ons door alleen kleding van hoogwaardige kwaliteit aan te bieden. Persoonlijke service staat voorop. Wij willen dat jij je goed voelt in je nieuwe Mc Alson ondergoed. Het resultaat is een verzameling van merken die één ding gemeen hebben: het zijn de beste en meest populaire merken van dit moment.

McAlson ondergoed online kopen

boxers van Mc Alson koop je online. Een volledige collectie herenkleding voor mannen. De mooiste Mc Alson ondergoed en andere kleding koop je online met gemak en eenvoud (McAlson boxers op het internet). Persoonlijke service en 100% kwaliteit in een webwinkel online. Ons team staat klaar om een passend overhemd, shirt of andere herenkleding voor je te vinden. Kom gerust eens langs in onze winkel of bel ons voor advies, wij helpen je graag persoonlijk.

koop je mcalson boxershorts online