• 3+1 GRATIS % 4 halen, 3 betalen
BEL ONS: 020-2331695
Overhemden specialist van Nederland & België
Gratis verzending vanaf 100 €
Wijzigings- en monogramservice
Google rating
Sky Blue

Profuomo Sky Blue Overhemden

""Sky Blue"" is een collectie om indruk te maken. ""Sky Blue"" overhemden van Profuomo worden gemaakt van de allerbeste stoffen van Italiaanse weverijen. Sky Blue: de Ultimate Dress Collection. Bekijk alle Sky Blue overhemden. Profuomo brengt zijn kleding onder in unieke labels. De collecties van Profuomo heten ‘Originale’, ‘Sky Blue’ en ‘2.0’. Lees meer...

Filters sluiten
Geen resultaten gevonden voor de filter!

Profuomo Sky Blue Overhemden

"Sky Blue" is een collectie om indruk te maken. "Sky Blue" overhemden van Profuomo worden gemaakt van de allerbeste stoffen van Italiaanse weverijen. Sky Blue: de Ultimate Dress Collection. Bekijk alle Sky Blue overhemden. Profuomo brengt zijn kleding onder in unieke labels. De collecties van Profuomo heten ‘Originale’, ‘Sky Blue’ en ‘2.0’.

Sky Blue: de Ultimate Dress Collection

De Sky Blue serie

Overhemden in de Sky Blue serie zijn gemaakt van de allerbeste stoffen. High level stoffen zoals Twill, Oxford, Panama Oxford: stevige wevingen vaak op basis van een Two Ply. Sky Blue overhemden worden ervaren als luxe en rijke kleding. Kleding waar je je zeker in voelt. Sky Blue is één van de verschillende collectie van Profuomo, bestaande uit: Originale, Sky Blue, The Informalist en Profuomo 2.0.

Sky Blue van Profuomo

De knopen van de Sky Blue serie

De knopen van de Sky Blue serie worden vastgezet met het extra sterke Ascolite (hitte/gebrand). Hierdoor blijven de knopen op de Sky Blue overhemden extra goed vastzitten. Met een "Chicken feet" of "Hanenpoot steek" worden de knopen daarna extra goed vastgezet op de Sky Blue overhemden van Profuomo (Napolitaanse knoopsteek). Zo laten de knopen van de Sky Blue serie minder snel los.

Knopen van Sky Blue

Sky Blue: craftmanship

Sky Blue wordt geproduceerd op basis van de allerbeste Italiaanse stoffen en weverijen, waaronder Albini, Thomas Mason & Canclini. Sky Blue wordt geproduceerd in de allerbeste ateliers in Europa. Typische originele procedures en kennis van oudsher wordt ingezet om de kwaliteit van Sky Blue te garanderen. Sky Blue wordt geproduceerd met echt liefde voor het vak in ateliers waar aandacht en kwaliteit centraal staat. Sky Blue staat voor kwaliteit en vakmanschap.

Sky Blue: opmaak van een overhemd

Sky Blue: baleinen en steken

Sky Blue heeft uitneembare baleinen om de boord wat meer structuur te geven. De interlining (basisstof) is van extra hoge kwaliteit om de Sky Blue overhemden extra structuur te geven. De baleinen in de Sky Blue serie kunnen worden vervangen door luxe baleinen van staal, messing of parelmoer. Voor het naaien van het Sky Blue overhemden worden gemiddeld 8 steken per centimeter toegepast. Dat is Sky Blue. Zo voelen de Sky Blue zowel sterk als extra zacht.

Dit is Sky Blue

Sky Blue accessoires

Naast overhemden kunt u bij Sky Blue ook terecht voor de meeste stijlvolle accessoires. Leren riemen, zijden dassen, wollen sokken, robuuste manchetknopen en nog veel meer aanvullingen op uw kleding van de beste kwaliteit denkbaar.

About Sky Blue

Sky Blue overhemden online kopen

Alle Sky Blue overhemden zijn online te koop. Een volledige collectie overhemden voor heren. De mooiste Sky Blue overhemden koopt u online met gemak en eenvoud. Persoonlijke service en 100% kwaliteit.

ONZE TOPCATEGORIEN