• 2+1 GRATIS % 3 halen, 2 betalen
BEL ONS: 020-2331695
Overhemden specialist van Nederland & België
Gratis verzending vanaf 80 €
Wijzigings- en monogramservice
Tom Tailor

Tom Tailor

Tom Tailor voor heren online. Tom Tailor een begrip in de mode wereld en kent een lange geschiedenis. Tom Tailor is een internationaal bedrijf en gespecialiseerd in modieuze vrijetijdskleding. Elk kledingstuk van ""Tom Tailor"" is heerlijk en voelt fijn aan op de huid. Het is een merk met merksterkte, is flexibel en heeft het vermogen om modetrends en klantbehoeften tijdig te herkennen. Met deze visie is het merk uitgegroeid tot een waardige speler in de markt. De overhemden en andere producten van Tom Tailor zijn van fantastisch en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Gegarandeerd kwaliteit! Bekijk de gehele collectie Tom Tailor online. Lees meer...

Filters sluiten
Geen resultaten gevonden voor de filter!

Tom Tailor overhemden

De overhemden van Tom Tailor bestaan lang. Op het begin werden de overhemden niet als overhemd gedragen, maar als onderhemd met een trui er over heen. De overhemden van Tom Tailor waren niet goed zichtbaar en moeilijk te herkennen. In de jaren 90 is daar verandering in gekomen. De Tom Tailor overhemden werden niet langer gedragen als onderhemd, maar als werden als enige bovenkleding gebruikt. De populariteit trad buiten proporties en de overhemden zijn meer weg te denken. De overhemden van Tom Tailor zijn extra geaccentueerd met een mooi, stijf kraagje. Daarnaast zijn de manchetten met extra aandacht gemaakt. Dit resulteert dat een overhemd van Tom Tailor een must have is in de kledingkast.

Sinds 1962

In 1962 richtte de pas 20-jarige Uwe Schröder en zijn voormalige zakenpartner Hans-Heinrich Pünjer Henke & Co. in Hamburg op. Uwe en Hans begonnen met het importeren van badstofhanddoeken uit India. Vervolgens probeerde ze deze te verkopen. Dit lukte en vestigde de naam. In de daarop volgende jaren neemt het assortiment toe. Het assortiment wordt uitgebreid met shirts, ondergoed en broeken. De eerste broeken waren een Corduroy broek (=een broek met een geribbelde en geweven stof). De broek noemden ze "Tom" en hij was een "Tailor", tezamen werd dat "Tom Tailor".

De snelle groei van "Tom Tailor"

Het bedrijf groeit hard. Uwe en Hans beseffen dat ze een andere naam voor hun kleding merk moeten kiezen. Het moet pakkend zijn en het moet goed klinken voor de nationale- en internationale markt. De naam "Tom" is ondertussen een begrip geworden in Duitsland. Op deze naam wilde Uwe en Hans doorbouwen. Ze bedachten de naam 'Schneider' - dit betekent 'tailor' in het Duits en in het Nederlands 'kleermaker'. Ze vinden Schneider niet geschikt voor internationaal en gingen voor Engelse variant. Het merk "Tom Tailor" is geboren. De officiële presentatie vindt plaats in 1979. Dit gebeurde tijdens de eerste sportkledingcollectie met de nieuwe merknaam "Tom Tailor".

tom tailor logo vrijetijdskleding

Tom Tailor in de jaren 90

In het midden van de jaren 90 is het aanbod van Tom Tailor verbreed. De collectie is uitgebreid met een kinderlijn en accessoirelijn. Dit is tot stand gekomen samen met verschillende licentiepartners in de modewereld. Een aantal jaar later breidt Tom Tailor verder uit. De Tom Tailor Women wordt toegevoegd.

Tom Tailor in de zero's

Tom Tailor gaat mee met de techniek en ziet dat online shoppen één van de klantbehoeftes is van de consument. Hier speelt Tom Tailor op in en lanceert in 2006 als een van de eerste bedrijven een online webshop. In 2010 gaat het bedrijf naar de beurs. De focus van Tom Tailor is winstgevende groei.

De verschillende kledinglijnen van Tom Tailor

Tom Tailor heeft vier verschillende kledinglijnen:

  • Tom Tailor (onderverdeeld in Tom Tailor Men en Tom Tailor Women)
  • Tom Tailor Denim (onderverdeeld in Tom Tailor Denim Men en Tom Tailor Denim Female)
  • Tom Tailor Bonita
  • Tom Tailor Kids

Tom Tailor Men en Tom Tailor Women

Onder de naam Tom Tailor Men en Women biedt Tom mode aan voor iedereen die midden in het leven staat en besmet is met het leven. Tom Tailor Men en Tom Tailor Women zijn de twee productielijnen. Beide productlijnen zijn voor mannen en vrouwen tussen de 35 en 45 jaar. Deze mannen en vrouwen kenmerken zich door zich te ondersteunen en aan te moedigen. Ze zijn op zoek naar de beste versie van zichzelf.


Tom Tailor Men en Woman positioneert zich in een positieve levenshouding. Tom Tailor gebruikt de uitdrukking "ZEG JA" tegen het leven (Say Yes!). De mannen en vrouwen zijn zelfbewust en hebben hoge affiniteit met de lifestyle en mode. De twee productielijnen verversen zich 12x per jaar. Elke maand ligt er een nieuwe collectie Tom Tailor in winkels. De productstrategie en merkontwerp zijn gebaseerd op een holistisch (=er wordt naar het geheel gekeken) verzamelconcept.

tom tailor mannen en vrouwen men en female en woman

Tom Tailor Denim

Tom Tailor Denim focust zich op de jongere doelgroep. Tom Tailor Denim is bedoeld voor modebewuste vrouwen en mannen in de leeftijdscategorie 25 tot 35 jaar. Deze lijn is in 2007 opgericht. De Tom Tailor Denim Men en Tom Tailor Denim Female lijn kenmerken zich met onconventionele, stoere en sportieve looks. De mannen en vrouwen die deze lijn dragen, verlangen naar uitdagingen en hebben de drang om hun eigen regels te volgen. Ook deze lijn ververst zich elke maand met nieuwe trends van fantastische kwaliteit. De Tom Tailor Denim lijn overklast zichzelf constant en is te herkennen aan de mooie blauwe denim kleur.

Tom Tailor Denim: prachtig blauw van kleur

Tom Tailor Bonita

Tom Tailor Bonita focust zich op de vrouw. De Bonita lijn is bedoeld voor de zelfbewuste, moderne vrouw. Ieder jaar zijn er 12 verschillende collecties. Tom Tailor ziet de Bonita lijn als een adviserende, inspirerende partner voor vrouwen die de persoonlijk stijl willen onderstrepen. De looks zijn eigentijds, authentiek, combineerbaar en benadrukken één ding: de natuurlijk schoonheid.

Tom Tailor Kids

Om een geheel verticaal bedrijf te zijn, biedt Tom Tailor kids - kinderkleding aan voor (bijna) elke leeftijd.

De overige kleding en producten van Tom Tailor

Naast kleding biedt Tom Tailor andere producten aan. Je kunt bij Tom Tailor terecht voor je hele garderobe. Je kunt bij Tom Tailor de volgende producten shoppen 'Tom Tailor schoenen', 'Tom Tailor jassen', 'Tom Tailor bedtextiel', 'Tom Tailor gordijnen', 'Tom Tailor kussens en dekens' en 'Tom Tailor handdoeken en badjassen'.

 

Persoonlijke service voor mannen met stijl

De kleding van Tom Tailor koop je online bij de webshop voor overhemden in Nederland en België. Wij onderscheiden ons door alleen kleding van hoogwaardige kwaliteit aan te bieden. Persoonlijke service staat voorop. En wij willen dat jij je goed voelt in een overhemd. Het resultaat is een verzameling van merken die één ding gemeen hebben: het zijn de beste en meest populaire overhemden van dit moment.

Tom Tailor overhemden online kopen

De hemden van Tom Tailor koop je online bij de webshop voor overhemden in Nederland en België. Een volledige collectie herenkleding voor mannen. De mooiste Tom Tailor shirts en kleding koop je online met gemak en eenvoud (Tom Tailor op het internet). Persoonlijke service en 100% kwaliteit in een webwinkel online. Ons team staat klaar om een passend overhemd, shirt of andere herenkleding voor u te vinden. Kom gerust eens langs in onze winkel of bel ons voor advies, wij helpen je graag persoonlijk.