• 2+1 GRATIS % 3 halen, 2 betalen
BEL ONS: 020-2331695
Overhemden specialist van Nederland & België
Gratis verzending vanaf 80 €
Wijzigings- en monogramservice
van Gils

van Gils

Van Gils overhemden online. Van Gils is een Nederlands bedrijf dat de nadruk legt op luxe. Vele pakken van van Gils zijn de revue al gepaseerd. Iedere man heeft wel een kledingstuk van van Gils. Van Gils heeft heren overhemden van hoogwaardig katoen in verschillende pasvormen. De uitgebreide collectie Van Gils bestaat uit zakelijke en casual shirts. De ""Van Gils"" overhemden zijn te onderscheiden door unieke details. Een bijzondere binnenkant, mooie kraag of gekleurde knopen. Een overhemd van Van Gils is extraordinary. Van Gils springt er echt uit door de bijzondere printen en is geschikt voor zakelijk en casual gebruik. Wees daarom niet bang van Gils aan te doen als je een dagje naar het strand gaat. Lees meer...

Filters sluiten
Geen resultaten gevonden voor de filter!

Van Gils overhemden

De van Gils overhemden collectie bestaat uit een ruim aanbod. De collectie kent drie verschillende pasvormen: Tailored Fit (licht getailleerd), Shaped Fit (sterk getailleerd) en Skin Cut (zeer sterk getailleerd). Alle heren overhemden zijn gemaakt van hoogwaardig katoen of linnen. De slogan van van Gils is niet voor niet: "Extraordinary" en "No Stich, No Story". Elk shirt van van Gils heeft een eigen verhaal en zijn van uitzonderlijke kwaliteit.

Een overhemd van Van Gils is extraordinary

van gils overhemden online

Extraordinary shirts

De overhemden van van Gils zijn allemaal Extraordinary. Dit betekent ook wel buitengewoon of uitzonderlijk. VanGils streeft ernaar om de gehele collectie van de hoogste kwaliteit te maken. Luxe Two-Ply (dubbel getwijnde) wevingen om de mooiste witte en blauwe business shirts van te maken. De katoenen shirts zijn allemaal easy-care, sterk ademend en gemakkelijk te onderhouden. Of heerlijk linnen om verfijnde zomerse Van Gils shirts te maken.

Van Gils pakken

Van Gils produceert ook pakken. Denk hierbij aan een pak voor je bruiloft of natuurlijk naar je werk. De mooiste kwaliteit jasjes en pantalons komen voorbij en maken je outfit compleet. Daarnaast kun je ervoor kiezen een stropdas of een vlinderdas van van Gils toe te voegen. Vooral bij bijvoorbeeld een gala zijn deze erg gewild. Zo is er voor iedere gelegenheid wel wat wils.

De collectie van Gils

De van Gils collectie bestaat uit een diversiteit aan casual en zakelijke ontwerpen. De zakelijke ontwerpen zijn vaak effen of uni, gestreept of met een ruitje. Deze shirts onderscheiden zich door het gebruik van verschillende wevingen. Zakelijke wevingen als oxford, twill en poplin, maar ook het verfijnde herringbone / visgraat. De van Gils casual ontwerpen zijn nét iets anders. Dit zijn shirts met een printje, van linnen of hebben een kleurrijk ontwerp. Heerlijk toch?

de mooiste collectie

De pasvormen van van Gils

Van Gils is continu op zoek naar de beste fit die de moderne man een elegante look geeft. Drie verschillende pasvormen zijn te onderscheiden in de Van Gils overhemden collecie. Van licht getailleerd tot zeer strak getailleerd. Hierdoor kan iedere man een overhemd vinden in zijn favoriete pasvorm.

Tailored Fit: licht getailleerd

De Van Gils Tailored fit is licht getailleerd. Een licht getailleerd overhemd wordt ook wel modern fit genoemd. Een Tailored Fit voor de moderne en modieuze man. De licht getailleerde overhemden zijn op de taille iets kleiner dan op de borst. Hierdoor slankt een Van Gils Tailored Fit overhemd mooi af.

Shaped Fit: sterk getailleerd

De Van Gils Shaped Fit is sterk getailleerd. Een sterk getailleerd overhemd wordt ook wel slim fit genoemd. Een Shaped Fit overhemd voor de getrainde en slanke man. De sterk getailleerde overhemden zijn op de taille veel kleiner dan op de borst. Hierdoor valt een Van Gils Shaped fit overhemd mooi getailleerd.

Skin Cut: Zeer sterk getailleerd

De van Gils Skin Cut is het sterkst getailleerde overhemd. Een Skin Cut van Gils wordt ook wel super slim fit of extra slim genoemd. De Skin Cut is alleen voor de zeer slanke man. De extra sterk getailleerde overhemden zijn op de taille vele centimeters kleiner dan op de borst. Hierdoor zit de Van Gils Skin Cut strak op het lijf.

de mooiste overhemden van gils

De geschiedenis van Gils

Van Gils is een Nederlands modebedrijf. Het merk werd in 1948 opgericht door de heer H.C. van Gils. In Breda startte hij een klein kleermakersbedrijf. Het doel van van Gils was om mooie kleding te maken voor de mensen in en rondom Breda. Daarnaast voorzag hij de lokale bevolking werk, net na de oorlog, en hij zette zich sterk in voor het saamhorigheidsgevoel. Van Gils staat vandaag de dag bekend om de overhemden van hoge kwaliteit met mooie details. Het merk geniet een uitstekende reputatie vanwege haar rijke geschiedenis in kleermaken en ontwerp.

De filosofie van van Gils

In 1946 begon Miel en Janus van Gils met het maken van kleding voor de slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog. In de jaren 50 konden ze in Oud Gastel de productie voor kinderen en mannen uitbreiden. Productiefaciliteiten door heel Brabant werden geopend: in Roosendaal, Bergen op Zoom en België. Dit was ook de filosofie van de gebroeders van Gils. De lokale economie zoveel mogelijk stimuleren. Een andere filosofie is het luxe mode kleding voor mannen produceren. Tot de dag van vandaag produceert het merk de mooiste kleding voor mannen.

van gils shirts

100% kwaliteit van Gils

Van Gils wil mannen vertrouwen aanbieden door het leveren van kwaliteit en echte fashion. Met een creatieve en persoonlijke inslag presenteert van Gils de verschillende collecties. Van Gils overhemden zijn allemaal van hoge kwaliteit. Met veelal two-ply wevingen. Volle, rijke overhemden voor de moderne man.

Andere kleding van van Gils

Van Gils staat niet alleen bekend om de van Gils overhemden. Sinds tientallen jaren produceert het merk ook pakken, colberts, broeken jassen, dassen, truien & vesten en polo's. Een uitgebreid assortiment voor de moderne man. Van Gils streeft ernaar in de komende jaren het merk voor de stijlvolle heren te blijven. Dit doen ze onder andere met samenwerkingen met bekende bloggers, vloggers en DJ's.

 

De verschillende gebruikte wevingen

De Van Gils shirt collectie biedt een uitgebreid scala aan verschillende wevingen. Wevingen zoals Oxford, Twill, Herringbone en Poplin. Ook maakt van Gils gebruikt van verschillende stofsoorten. Soorten als wol, katoen en linnen. Dit zorgt ervoor dat letterlijk ieder verschillend shirt te vinden is bij van Gils. De tijdloze klassiekers worden ieder seizoen aangevuld met de mooiste collectie doeken. In de vertrouwde vangils pasvorm: tailored en skinny.

Details in de collectie

De shirts vanGils zijn gemaakt met de mooiste details. Door elk shirt af te werken met verfijnde details wordt een uniek geheel gecreëerd. De details zijn een indicatie van goede smaak van de moderne man. Een oog voor detail in de boord afwerking, de print of in de stofkeuze. Ieder van Gils overhemd is uniek op zich zelf.

Van Gils Overhemden Online kopen

Op Overhemden.com vindt u een uitgebreide collectie Van Gils overhemden online. Alle soorten en maten van de hoogste kwaliteit. Maak gebruik van persoonlijk shirtadvies en vindt uw perfecte overhemd.