• % 2-PACK-DEAL: 2 voor €79,95
BEL ONS: 020-2331695
Overhemden specialist van Nederland & België
Gratis verzending vanaf 80 €
Wijzigings- en monogramservice

Gentiluomo: Italiaanse stijl van Hollandse bodem

Net als veel merken begon Gentiluomo relatief klein en lokaal. Maar niet in Italië, zoals de naam misschien doet vermoeden. Gentiluomo houdt vast aan de Italiaanse stijl, si! En verder zijn uniciteit, creativiteit en geloofwaardigheid de kernwaarden. Maar het merk werd opgericht in onze eigen hoofdstad Amsterdam en verhuisde later naar het rustigere Gilze. Lees hier alles over het merk Gentiluomo.

Ben je op zoek naar Gentiluomo shirts? klik dan hier.

bij het dragen van een overhemd moet je oppassen met eten

Gentiluomo: het merk

Bij Gentiluomo zijn ze gek op alles wat puur en authentiek is. Het merk staat voor een modieuze collectie met een natuurlijke ´look´, gecombineerd met hun speciale Italiaanse smaak en stijl.

De focus ligt op stijlvolle, comfortabele en klassieke collecties. De kleding is voor de moderne, zelfverzekerde man die er zowel thuis als op het werk goed uit wil zien. Opvallend is dat de collecties zowel als klassiek en modern aangemerkt kunnen worden. Misschien wel het summum van Italiaanse stijl, en precies wat de collecties tijdloos maakt.

Gentiluomo neemt geen genoegen met het eerste – het beste. Alles producten worden ontworpen en geproduceerd met een bijzonder oog voor detail. Waarbij constant gezocht wordt naar een bepaalde uniekheid en rijkheid van de materialen en een stijlvol uiterlijk.

als je een oog hebt voor kwaliteit kan je overhemden kopen die niet al te duur zijn

Gentiluomo gebruikt stoffen die gemaakt worden van de fijne garen en beste wevers. Hierdoor voelen de stoffen fijn aan, zijn ze duurzaam en van hoge kwaliteit.

Het designteam van Gentiluomo heeft als doel te inspireren en te verrassen. En om tegelijkertijd excellente kwaliteit samen te brengen met pure ambacht en kunde. Hiervoor reizen de designers over de hele wereld en laten zich inspireren door de laatste trends. Dat zie je zeker terug in de stijl van Gentiluomo. Jaarlijks worden er twee collecties gepresenteerd: een voor het voorjaar en de zomer, de ander voor het najaar en de winter. Elke collectie is een ´update´ als het gaat om stijl, kleuren en details, en past daardoor altijd in het modieuze straatbeeld.

Voor de productie werkt Gentiluomo samen met verantwoordelijke en goede fabrikanten die het allerbeste zijn in hun werk.

Gentiluomo Overhemden

man in een vintage overhemd en met een mooi horloge

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb de gegevens bescherming informatie gelezen.