• % 2-PACK-DEAL: 2 voor €79,95
BEL ONS: 020-2331695
Overhemden specialist van Nederland & België
Gratis verzending vanaf 80 €
Wijzigings- en monogramservice

Shirt labels van Tresanti

De collectie van het merk is door je jaren heen opgebouwd met verschillende labels. Elk label heeft zijn eigen, unieke karakter. Het merk voert anno 2020 deze labels niet meer, maar mocht je in het verleden eens een shirt van Tresanti gekocht hebben met een bepaald label, dan staat hier onder nog even waar de labels van het merk zich aan kenmerkte:

TRESANTI MARINA

De Marina is de basis collectie. Kwalitatieve, mooie producten voor een eerlijke prijs. Kleding die altijd in je garderobe past.

TRESANTI CELESTE

De Celeste is de uitgebreide collectie speciaal voor het hogere segment. De kleding uit de Celeste collectie hebben een luxe uitstraling. De shirts zijn gebaseerd op elegantie en gemaakt van fijne, duurzame materialen die met zorg geselecteerd zijn.

TRESANTI ACQUA

De Acqua collectie bestaat uit kleding voor de echte trendsetters. Kleding volgens de laatste modetrends waarbij er extra aandacht wordt besteed aan unieke details. Speciaal voor de man die net iets anders durft te zijn.

TRESANTI REALE

De Reale collectie staat voor luxe en elegantie ten top. De kleding is gemaakt van de beste Europese materialen. Het merk noemt de serie verfijnd, beschaafd en onderscheidend. Bijna Koninklijk…

Klik hier om de huidige Tresanti collectie te bekijken.

tresanti mannenmode online

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb de gegevens bescherming informatie gelezen.