• €22 voucher | Overhemden.com is jarig!
BEL ONS: 020-2331695
Overhemden specialist van Nederland & België
Gratis verzending vanaf 80 €
Wijzigings- en monogramservice
Celeste

Tresanti Celeste

""Tresanti Celeste"". De Celeste collectie van Tresanti is de uitgebreide collectie van het merk speciaal voor het hogere segment. De herenkleding uit de Celeste collectie hebben een luxe uitstraling. De shirts zijn gebaseerd op elegantie en gemaakt van fijne, duurzame materialen die met zorg geselecteerd zijn. De shirts uit de Celeste collectie worden gemaakt in authentieke weverijen van de allerbeste stoffen in authentieke weverijen. Dit voel je ook direct wanneer je een shirt van de Celeste collectie aantrekt. Je voelt de kwaliteit direct. Bekijk alle shirts van de Tresanti Celeste collectie online. Lees meer...

Filters sluiten
Geen resultaten gevonden voor de filter!

Celeste Shirts: luxe shirts voor het hogere segement

Celeste wordt geproduceerd op basis van de allerbeste stoffen en gerenommeerde weverijen, waaronder verschillende bekende Italiaanse weverijen. Typische originele procedures en kennis van oudsher worden ingezet om de kwaliteit van de Celeste Collectie te waarborgen. Celeste wordt geproduceerd met echt liefde voor het vak in de ateliers waar kwaliteit en aandacht de norm zijn. De Tresanti Collectie Celeste staat voor kwaliteit en vakmanschap. 

Persoonlijke Service Online

De Celeste collectie bevat verschillende shirts, zoals overhemden poloshirts en T-shirts. Deze collectie Celeste koop je online bij de webshop voor overhemden in Nederland en België. Wij onderscheiden ons door alleen kleding van hoogwaardige kwaliteit aan te bieden. Persoonlijke service staat voorop. En wij willen dat jij je goed voelt in een overhemd of shirt. Het resultaat is een verzameling van merken die één ding gemeen hebben: het zijn de beste en meest populaire overhemden van dit moment.

Tresanti Celeste kopen

Tresanti Celeste Online

De Celeste Overhemden van Tresanti koop je online bij de webshop voor overhemden in Nederland en België. Een volledige collectie herenkleding voor mannen. De mooiste Tresanti Celeste Shirts koop je  online met gemak en eenvoud (Tresanti Celeste). Persoonlijke service en 100% kwaliteit in een webwinkel online. Ons team staat klaar om een passend overhemd, shirt of andere herenkleding voor je te vinden. Kom gerust eens langs in onze winkel of bel ons voor advies, wij helpen je graag persoonlijk.