• 2+1 GRATIS % 3 halen, 2 betalen
BEL ONS: 020-2331695
Overhemden specialist van Nederland & België
Gratis verzending vanaf 80 €
Wijzigings- en monogramservice
One Piece Collar

One Piece Collar Boord Overhemden

One Piece Collar – overhemden met een boord uit één stuk gesneden. In één woord: wauw. Maak indruk op collega’s of vrienden met een moderne ""one piece collar"" boord. Doordat de kraag uit één stuk gemaakt is, wordt het overhemd een vloeiend geheel en staat de boord mooi open. Lees meer...

Filters sluiten
Geen resultaten gevonden voor de filter!

Wat is een one piece collar kraag?

Een onepiece collar boord is gesneden uit één stuk. Normaal gesproken wordt een boord als laatste stap in het productieproces op het overhemd genaaid. In het geval van een one piece boord overhemd komen het overhemd en de boord uit één geheel. Hierdoor blijft de boord mooi openstaan - wanneer deze zonder een das gedragen wordt. Het is een moderne variant die steeds populairder wordt. Doordat de kraag uit één geheel gemaakt is ontstaat een uniek effect. Overigens kan de One Piece boord prima worden gedragen met een (strop)das.

Geschiedenis van de one piece collar boord

Anders dan het moderne uiterlijk doet vermoeden bestaat het principe van de one-piece-collar al langer. Vroeger werd het ook wel eens de ‘California Collar’ genoemd – naar de nekkraag die iemand droeg om zijn nek te ondersteunen. Ook de term ‘Cooper Collar’ wordt wel eens in één adem genoemd met de one-piece collar kraag.

One piece collar overhemd online kopen

Waar draag je een one-piece collar boord bij?


Een one-piece-collar kraag is gemaakt om op te vallen. Het zou zonde zijn deze met de bovenste knopen dicht te dragen. Normaliter draag je een one piece collar met de bovenste knoopjes open, waardoor de kraag mooi naar buiten valt. Het is een vrij informele boord, die iets minder geschikt is voor de zeer formele gelegenheden. Als overhemd bij een feestelijkheid is de one-piece-collar wel uitermate geschikt. De one-piece-collar heetf bij een gesloten boord met das een mooi weggesneden uiterlijk.

De beste merken en de beste overhemden

Wij hebben voor jou de beste merken geselecteerd en van die beste merken ook weer de beste overhemden. Alleen het beste is goed genoeg. Dus ook de beste one piece collar kraag overhemden. Het resultaat is een verzameling van merken en overhemden die één ding gemeen hebben: het zijn de beste en meest populaire overhemden van dit moment. Ook met een One Piece Collar.

Overhemden met one piece collar boord

Persoonlijke service voor mannen die houden van overhemden

De beste overhemden met one piece collar boord koop je online bij de webshop voor overhemden in Nederland en België. Wij onderscheiden ons door alleen overhemden van hoogwaardige kwaliteit aan te bieden. Persoonlijke service staat bij ons voorop. Wij willen graag dat jij je goed voelt in je overhemd.

De beste onepiece collar boord overhemden eenvoudig online kopen

Alle overhemden zijn te koop in onze online winkel voor mannen. Een volledige collectie overhemden voor heren. De mooiste overhemden koop je online met gemak en eenvoud. Persoonlijke service en 100% kwaliteit.