• 2+1 GRATIS % 3 halen, 2 betalen
BEL ONS: 020-2331695
Overhemden specialist van Nederland & België
Gratis verzending vanaf 80 €
Wijzigings- en monogramservice
Oranje

Oranje stropdas: de trotse Nederlandse kleur

Een oranje stropdas is dé keuze voor de zelfverzekerde heer die zich wil onderscheiden met een opvallende en energieke uitstraling. Met zijn levendige en vurige kleur is deze stropdas een ware blikvanger voor elke gelegenheid. Of je nu deze kleur das nodig hebt op Koningsdag, het WK of EK, een zakelijke presentatie geeft of een feestelijke gelegenheid bijwoont, de oranje stropdas straalt zelfvertrouwen en dynamiek uit. Met deze stropdas ben je klaar om indruk te maken en jezelf te onderscheiden met een levendige en krachtige uitstraling. | Meer informatie...

Filters sluiten
 
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Geen resultaten gevonden voor de filter!
-39
Jacques Britt Stropdas 100% Zijde oranje, Motief 2+1-GRATIS - % Jacques Britt Stropdas 100% Zijde oranje, Motief
stropdas
€ 54,95 € 89,95
Materiaal
OLYMP Stropdas 100% Zijde oranje/wit, Gestreept OLYMP Stropdas 100% Zijde oranje/wit, Gestreept
stropdas
€ 49,95
Materiaal
OLYMP Stropdas 100% Zijde oranje, OLYMP Stropdas 100% Zijde oranje,
stropdas
€ 39,95
Materiaal
-13
OLYMP Stropdas 100% Zijde oranje, Gestreept OLYMP Stropdas 100% Zijde oranje, Gestreept
stropdas
€ 34,95 € 39,95
Materiaal
OLYMP Stropdas 100% Zijde oranje, 2+1-GRATIS - % OLYMP Stropdas 100% Zijde oranje,
stropdas
€ 49,95
Materiaal
-38
OLYMP Dunne stropdas 100% Zijde oranje, Motief OLYMP Dunne stropdas 100% Zijde oranje, Motief
Dunne stropdas
€ 24,95 € 39,95
Materiaal
Venti Stropdas 100% Zijde oranje, Gestreept Venti Stropdas 100% Zijde oranje, Gestreept
stropdas
€ 39,95
Materiaal
-39
Jacques Britt Stropdas 100% Zijde oranje, Motief 2+1-GRATIS - % Jacques Britt Stropdas 100% Zijde oranje, Motief
stropdas
€ 54,95 € 89,95
Materiaal

Zomercollectie van 2024

>> NIEUWE POLOSHIRTS

Profuomo Stropdas 100% Zijde oranje, Effen Profuomo Stropdas 100% Zijde oranje, Effen
stropdas
€ 29,95
Materiaal
Profuomo Stropdas Seide oranje, Effen Profuomo Stropdas 100% Zijde oranje, Effen
stropdas
€ 29,95
Materiaal

Een oranje stropdas is de perfecte start van iedere dag

Oranje is een neutrale, mooie kleur

Elke man heeft wel een oranje stropdas in zijn kast liggen. Oranje is een mooie, neutrale kleur en is te combineren met elk ander kledingstuk. Oranje geeft vaak een schone frisse uitstraling. Met een oranje stropdas zit je nooit fout. Oranje is voor een stropdas een super populaire kleur!

Oranje zakelijke stropdassen

Het is goed om te weten welke indruk je achterlaat bij een sollicitatie! In sommige gevallen kan dit echt doorslaggevend zijn. Wanneer je gaat solliciteren trekken de meeste heren een overhemd aan. Probeer ook eens op te vallen en trek een donkere kleur oranje stropdas aan. Let op! kijk eerst even naar het bedrijf waarbij je gaat solliciteren.

Bij een advocatenkantoor is het vaak nog wel een pre om netjes in een overhemd aan te komen. Over het algemeen zijn donkerblauw, zwart, bruin of grijs goede kleuren voor een stropdas tijdens zakelijk gelegenheden. Een "Oranje stropdas" is bij uitstek goed geschikt voor casual gelegenheden en eigenlijk de enige standaard. Maar tijden veranderen en er is veel meer mogelijk dan alleen deze kleuren. Experimenteer met kleuren stropdassen en zorg voor die unieke en stijlvolle uitstraling.

Oranje stropdassen? Kijk hier eens!

Een oranje stropdas met overhemd?

Vaak zie je dat mensen overhemden dragen onder een stropdas. Dit gaat natuurlijk uitstekend samen. Kies voor een nette oranje stropdas met daaronder een mooi overhemd.

Kleurkeuze maken

Kleuren, kleuren zijn tegenwoordig erg belangrijk. Elke ochtend bedenk je wat bij elkaar past om het vervolgens aan te trekken. Je kan kleuren goed met elkaar matchen. Zo kom je verzorgd over en zien je vrienden dat je een goede smaak hebt qua kleding. Daarnaast heeft het weer ook invloed op de kleuren die je draagt. In de herfst/winter kies je meestal voor wat donkere kleding dat in de lente/zomer. Wanner het warm is, kies je meestal voor lichte, vrolijke kleuren i.p.v. donkere kleuren. Donkere kleding is namelijk een stuk warmer dan lichte kleding. Dit komt omdat donkere kleuren licht absorberen, lichte kleuren reflecteren. Doordat donkere kleiding licht absorbeert, voelt dit warmer aan. Bekijk voordat je kleding aantrekt wat voor weer het wordt.

De kleur oranje

Oranje is een kleur die zich tussen rood en geel bevindt (voor de natuurkundingen: golflengtes tussen 620 en 585 nanometer). Men noemt het ook wel een secundaire hoofdkleur. De complementaire kleur is ultramarijnblauw. Het woord oranje is afkomstig van het Perzische narang (het Spaanse naranja), dat sinaasappel betekent: en deze zijn natuurlijk oranje! EN in het Engels noemen we zelfs beide een "orange".

Persoonlijke service voor mannen

De beste oranje stropdassen koop je online bij de webshop voor stropdassen in Nederland en België. Wij onderscheiden ons door alleen stropdassen van hoogwaardige kwaliteit aan te bieden. Persoonlijke service staat bij ons voorop. Wij willen graag dat jij je goed voelt in je oranje stropdas.

De beste oranje stropdassen eenvoudig online kopen

Alle stropdassen zijn te koop in onze online winkel voor mannen. Een volledige collectie stropdassen voor heren. De mooiste stropdassen koop je online met gemak en eenvoud. Persoonlijke service en 100% kwaliteit.