• 2+1 GRATIS % 3 halen, 2 betalen
BEL ONS: 020-2331695
Overhemden specialist van Nederland & België
Gratis verzending vanaf 80 €
Wijzigings- en monogramservice
Wit

Witte stropdas: voor een elegante en chique uitstraling

Een witte stropdas is een tijdloos accessoire dat de perfecte finishing touch geeft aan elke formele gelegenheid. Met zijn elegante uitstraling en klassieke charme is deze stropdas een must-have voor elke moderne gentleman. Of het nu gaat om een formele bruiloft, een belangrijke zakelijke bijeenkomst of een chique gala-evenement, de witte stropdas straalt verfijning en stijl uit. Het zijdezachte materiaal en de zorgvuldig vervaardigde knoop geven een gevoel van luxe en klasse. Met een witte stropdas laat je zien dat je oog hebt voor detail en dat je jezelf onderscheidt met een tijdloos en moeiteloos chic accessoire. | Meer informatie...

Filters sluiten
 
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Profuomo Stropdas 100% Zijde wit, Effen Profuomo Stropdas 100% Zijde wit, Effen
stropdas
€ 39,95
Materiaal
Stenströms Stropdas 100% Zijde wit, Effen Stenströms Stropdas 100% Zijde wit, Effen
stropdas
€ 89,00
Materiaal
Profuomo Stropdas 100% Zijde wit, Effen Profuomo Stropdas 100% Zijde wit, Effen
stropdas
€ 59,95
Materiaal
Profuomo Stropdas 100% Zijde wit, Effen Profuomo Stropdas 100% Zijde wit, Effen
stropdas
€ 29,95
Materiaal
Profuomo Stropdas 100% Zijde ecru, Effen Profuomo Stropdas 100% Zijde ecru, Effen
stropdas
€ 29,95
Materiaal

Een witte stropdas is de perfecte start van iedere dag

Wit is een simpele frisse kleur

Wit is tegenwoordig een van de kleuren waarmee je er echt uit kunt springen! Met een witte stropdas zit je niet snel fout. Witte stropdassen zijn super populair voor elke gelegenheid! Wit is een neutrale simpele kleur.

Witte zakelijke stropdassen

Het is goed om te weten welke indruk je achterlaat bij een sollicitatie! In sommige gevallen kan dit echt doorslaggevend zijn. Wanneer je gaat solliciteren trekken de meeste heren een overhemd aan. Combineer je overhemd of pak ook eens met een mooie witte stropdas van zijde. Let op! kijk eerst even naar het bedrijf waarbij je gaat solliciteren.

Bij een advocatenkantoor is het vaak nog wel een pre om netjes in een overhemd aan te komen. Over het algemeen zijn donkerblauw, zwart, bruin of grijs goede kleuren voor een stropdas tijdens zakelijk gelegenheden. Een "witte stropdas" is ook bij uitstek goed geschikt voor zakelijke gelegenheden en eigenlijk de enige standaard. Maar tijden veranderen en er is veel meer mogelijk dan alleen deze kleuren. Experimenteer met kleuren stropdassen en zorg voor die unieke en stijlvolle uitstraling.

Een witte stropdas met overhemd?

Vaak zie je dat mensen overhemden dragen onder een stropdas. Dit gaat natuurlijk uitstekend samen. Kies voor een nette witte stropdas met daaronder een mooi overhemd.

Is wit een kleur?

Kleuren hebben veel te maken met licht. Licht is wit (en dus geen kleur). Zwart is het gebrek aan licht (en dus geen kleur). Wit is eigenlijk alle kleuren bij elkaar en bij zwart ontbreken juist alle kleuren. Volgens het grote dromenboek staat de kleur wit voor: kil, rust en koud. Het verbergt ook vurige verlangens die de dromer diep heeft weggestopt. Zo voegt een witte stropdas naast stabiliteit ook wat mysterie toe. De witkleur komt ook voor in de RAL systematiek (verf). Hier is RAL 9001 een crème kleur en RAL 9010 helder wit.

Wit en RAL kleuren

Persoonlijke service voor mannen

De beste witte stropdassen koop je online bij de webshop voor stropdassen in Nederland en België. Wij onderscheiden ons door alleen stropdassen van hoogwaardige kwaliteit aan te bieden. Persoonlijke service staat bij ons voorop. Wij willen graag dat jij je goed voelt in je witte stropdas.

De beste witte stropdassen eenvoudig online kopen

Alle stropdassen zijn te koop in onze online winkel voor mannen. Een volledige collectie stropdassen voor heren. De mooiste stropdassen koop je online met gemak en eenvoud. Persoonlijke service en 100% kwaliteit. Ook in een witte of blanke uitvoering.